Pagini

Pentru ca raspunsul sta in noi!

Pentru ca raspunsul sta in noi!

miercuri, 7 mai 2014

Decizii

Exista momente in viata cand esti pus la zid, cand te afli intr-o situatie aparent fara iesire si te intrebi noptile ce si cum sa faci sa vezi scaparea.

In momentul in care nu te mai regasesti, te analizezi si iti dai seama ca nu te recunosti, faci lucruri pe care alteori le respingeai cu tarie sau pur si simplu astepti sa treaca zilele pentru ca nimic nu isi mai are rostul....e timpul sa incepi sa vorbesti cu tine.

Orice vine din exterior nu ar trebui sa aiba puterea sa zdruncine o personalitate si un caracter format.
Cel mai usturator lucru este atunci cand realizezi ca solutiile le gasesti numai in tine si ti-e frica sa iei deciziile aferente astfel incat sa inceapta izbavirea.

Nimeni nu poate avea mai multa grija pentru tine, decat tu insati! Atat timp cat noi nu ne protejam, cat nu ne punem pe noi pe primul plan si ne complacem in situatii care nu ne fac bine, nimic nu se va schimba.

Citim articole si carti in care ni se spune ca "raspunsul sta in noi", ascultam interviuri cu oameni care au trecut prin situatii de criza si au avut taria sa depaseasca, cunoastem personal persoane carora le admiram puterea de decizie. Dar care ar fi motivul pentru care nu am putea noi sa fim acele persoane in fata carora sa zicem: "Jos palaria!"

Orice cumpana de netrecut este de fapt un pas inainte.

Fiecare problema pe care o avem are menirea sa scoata din noi solutii.

O critica poate fi un sfat, daca stii cum sa trebuie sa o digeri.

Sa fiti iubite si sa va respectati!

de aici porneste totul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu