Pagini

Pentru ca raspunsul sta in noi!

Pentru ca raspunsul sta in noi!

luni, 26 mai 2014

Ce trebuie sa faci cand....?

Sunt destul de multe aspecte care ne pot afecta increderea in noi si mai grav pot naste anumite frustrari de care cu greu reusim sa scapam.
Foarte important pentru o femeie este aspectul sau fizic si cu toate suntem constiente ca ne poate aduce fie foarte multe beneficii, fie multe neplaceri cu care sa ne luptam zilnic.

Parerea mea este ca nu exista femei perfecte, corpuri extraordinare fara defecte, ci ca fiecare dintre noi se zbate cu cate o problema: acnee, celulita, vergeturi, riduri, gambe prea groase, aripioare, burtici inestetice si lista poate continua.

Toate ne-am confruntat cu cate ceva la un moment dat, insa atunci cand esti singura, te-ai despartit recent, orice mica chestiune poate zdruncina serios psihicul unei femei.
Numai ca, ceea ce trebuie sa stiti este ca pentru orice exista rezolvare si ca mai sunt cateva mii bune de femei care se confrunta cu aceleasi probleme.

Nu trebuie sa va desconsiderati doar pentru ca aveti cateva kilograme in plus sau v-au aparut cateva bubite pe fata, ci sa aveti puterea ca in loc sa va hraniti demonii sa incercati sa cautati cauza si sa o tratati.

Timp pentru voi trebuie sa va faceti intotdeauna, specialisti exista peste tot, solutii la fel, drept urmare cu un pic de rabdare si optimism veti ajunge si veti arata asa cum va doriti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu